DESPRE NOI

Administrare bloc – un nou standard!

AFR Land SRL este o societate comerciala tânără, vine cu o nouă viziune a ceea ce înseamnă managementul asociațiilor de proprietari, oferind servicii de administrare personalizată și de calitate, în funcție de cerințele și solicitările beneficiarului.
Modalitatea de lucru cu asociația de proprietari este una transparenta, la vedere și de încredere, profesionistă, promptă, eficientă și sinceră. Suntem conștienți că legislația este una specifică, pe alocuri generatoare de confuzii, dar noi încercăm să fim cât mai bine pregătiți, specializați și flexibili, iar atunci când nu știm sau nu ne este foarte clar ceva ne vom documenta, vom învăța și la rândul nostru vom explica pe înțelesul tuturor!
01.

PROMTITUDINE

Suntem operativi, suntem punctuali și oferim rapiditate.

02.

PROFESIONALISM

Cunoștințele profesionale, experiența acumulată, competențele dobândite și abilitățile formate în decursul anilor…

03.

SERIOZITATE

Însușirea susținerii unui ton de seriozitate, bună purtare, abordare obiectivă și dovadă de conștiinciozitate.

Contactează-ne şi împreună vom construi un pachet de servicii de administrare personalizat.
Serviciile prestate sunt de la administrarea online – la distanţă, până la servicii de administrare complete si complexe, personalizate, aşa cum doreşte conducere asociaţiei de proprietari.
Tarifele afișate în conținutul site-ului afrland.ro sunt negociabile, în funcție de cerințele și necesitățile asociației de proprietari.